Wednesday, April 24, 2013

Ww : Soldier of Metal



Friday, April 12, 2013

Load & Reload - Satu Penilaian Semula....

 LOAD & RELOAD....dua buah album yang keluar pada tahun 1996 dan 1997 dari daya pemikiran dan kreativiti kumpulan pemuzik heavy metal Metallica telah menggegarkan kepala peminat - peminat kepala besi seluruh dunia. Gaya persembahan dan muzik yang agak berbeza dari album - album yang terdahulu. Aku pun sama...apa yang dah jadi dengan Metallica sekarang? Rasa cam tak berbaloi lak. Album yang jarang aku dengar secara serius dan bersungguh - sungguh sehinggalah sekarang. Aku terpanggil untuk melayan dua - dua album nie..selama seminggu aku dok mendengar lagu - lagunya...kesimpulannya adalah boleh tahan, best jugak dan layan gak!!!!



Ada lagu yang boring...ada gak lagu yang best dalam kedua - dua album nie. Bagi aku untuk melayan album - album ni, anggap ajer Metallica ni sebuah band yang baru dan tiada kaitan dengan Metallica yang lama...hehehe. Lagu - lagu yang best :


Selamat mendengar Load & Reload